Gezocht: een maatje!

Gezocht: een maatje!

Plaats:
Bovenveen, De Heuvel / Amstelwijk, Prinsenhof
Categorie:
Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Dank je wel voor de leuke dag!

Zo luidt het motto van Stichting Vitalis, een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met de begeleiding van kinderen die het moeilijk hebben. Vitalis is er voor kinderen van 5 tot 18 jaar en is een extra steuntje in de rug, geen hulpverlening. De vrijwilliger trekt een jaar lang één keer in de week (of anderhalf jaar eens in de twee weken) met het kind op. Samen ondernemen zij dan leuke activiteiten. Het gaat hier om de gewoonste dingen: een spelletje doen, een taartje bakken, een balletje trappen. Het gaat om exclusieve aandacht, dat werkt!

In principe kan iedereen vanaf 21 jaar, met enige levenservaring, maatje zijn. Je hebt een flexibele persoonlijkheid en doorzettingsvermogen. Je kunt je in een kind inleven en speelt graag ook nog een spelletje, of bakt een taart, of trapt een balletje of fietst een eindje. Als je jonger bent kun je misschien in het kader van een stage maatje zijn: voor studenten geldt een afwijkende leeftijd, raadpleeg onze website.

Wat bieden wij:
Vitalis biedt uitgebreide ondersteuning en coaching. Zodra je je aanmeldt bij Vitalis word je gekoppeld aan een casemanager. Deze casemanager blijft gedurende het hele traject jouw contactpersoon. Ook bieden we maandelijks vrijwilligersbijeenkomsten waarbij je in contact komt met andere vrijwilligers bij Stichting Vitalis. In de matching houden wij rekening met ieders wensen, voorkeuren en interesses. Qua afstand proberen wij te matchen binnen een straal van max. 15 minuten fietsen.

Op onze website [website verborgen] vind je meer informatie over onze stichting en kan je je direct aanmelden als vrijwilliger!

Wil je eerst geheel vrijblijvend wat meer informatie, reageer dan op deze vacature en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

  • De vacature van Sabine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
  • Sabine is eerder via deze website geholpen
Laat Sabine weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo stichting Vitalis
Geplaatst door:
Profielfoto van Sabine
70% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Sabine
  • De vacature van Sabine is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
  • Sabine is eerder via deze website geholpen
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vacatures van Sabine namens stichting Vitalis

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Help jij een kind aan een leuke dag? De Heuvel / Amstelwijk, Leidschendam - Zuid en omgeving, Prinsenhof, Voorburg Midden Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
  Kom je voetballen met Bahram (7)? Voorburg Midden Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's