Zorgmaatje oftewel Zonnemaatje

Zorgmaatje oftewel Zonnemaatje

Plaats:
Damsigt en omgeving, De Zijde / Duivenvoorde / Park Veursehout, Leidschendam - Zuid en omgeving, Prinsenhof, Voorburg Midden, Voorburg Noord, Voorburg Oud, Voorburg West / Park Leeuwenbergh
Categorie:
Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Maak iemands leven een stukje mooier
Zonnebloem Leidschendam-Voorburg zoekt vrijwilligers

Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. Zeker in coronatijd is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Zonnebloemvrijwilligers creëren momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

Wij laten ze niet zitten
Ook in Leidschendam-Voorburg zijn vrijwilligers van de Zonnebloem actief. Ze gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. De komende jaren wil de Zonnebloem er voor nog meer mensen in Leidschendam-Voorburg kunnen zijn. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Kom kennismaken!
Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. De Zonnebloem koppelt nieuwe vrijwilligers als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Kom kennismaken. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten. Neem via een bericht contact op met Mireille, verenigingsconsulent.

Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken! Er kan zoveel meer dan je denkt.

  • De vacature van Mireille is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Laat Mireille weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem
Geplaatst door:
Profielfoto van Mireille
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Mireille
  • De vacature van Mireille is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden