Vrijwillig Chauffeur Bus 47 Woej

Vrijwillig Chauffeur Bus 47 Woej

Regelmatig
Prinsenhof
  • Vervoer & transport
  • Maatje, buddy & gezelschap
  • Sociaal & welzijn

Wil jij dagelijks het verschil maken voor talloze mensen door ze van A naar B te brengen? Ben jij graag de gastvrouw of gastheer? Kom dan werken als vrijwillig chauffeur op lijnbus 47 bij stichting Welzijn en oud en jong in Leidschendam - Voorburg!!


Onder het motto: elkaar kennen en elkaar helpen is Woej er voor alle inwoners in Leidschendam-Voorburg. In onze drie wijkcentra worden verschillende activiteiten aangeboden die veelal door vrijwilligers worden georganiseerd. Wij ondersteunen bewoners die iets willen doen voor hun wijk of buurtgenoten en moedigen dit aan. Ouderen kunnen bij ons terecht voor een steuntje in de rug. Wij werken samen met bewoners, andere organisaties en de gemeente aan een Leidschendam-Voorburg waar je prettig en veilig woont en iedereen mee doet. Bij Woej werken 34 beroepskrachten en circa 500 vrijwilligers.

Onder de afdeling vervoer, valt Bus 47. Deze lijn rijdt maandag t/m zaterdag van Leidschendam-Zuid naar Duivenvoorde en terug.

Taken als vrijwilliger
Voor deze busdienst worden vrijwillige chauffeurs gevraagd die bereid zijn om conform een dienstregeling op deze bus te rijden. De dienstregeling start om circa 09:45 uur tot 15:40 uur. De bus is een kleine 7-persoonsbus waarvoor een gewoon B(E)-rijbewijs nodig is. Op deze busdienst hoeft geen hulp te worden geboden bij in- en uitstappen en er is geen rolstoelvervoer.

Wat vragen wij van je?
Je bent sociaal vaardig, klantvriendelijk en flexibel in de omgang met passagiers en collega's. Je beschikt minimaal over rijbewijs B en bent in goede gezondheid. De bereidheid om in te vallen voor collega's bij ziekte of vakanties wordt op prijs gesteld.

Wat levert het je op?
Je wordt goed ingewerkt. Je komt in een gezellig team van chauffeurs en bijrijders te werken en 4x per jaar wordt er een speciaal chauffeurscafé georganiseerd. Je ontmoet veel mensen waardoor je netwerk wordt vergroot.

Werkdagen en werktijden
De werkdagen en -uren worden in overleg vastgesteld. Je inzet wordt opgenomen in een rooster met de collega-chauffeurs en is minimaal een halve dag per week.

Locatie
Wijk- en dienstcentrum De Plint, 2263 GZ Leidschendam

  • De vacature van Frits is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
  • Frits is eerder via deze website geholpen
Laat Frits weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vacature: "Vrijwillig Chauffeur Bus 47 Woej" van Frits.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere LVvoorElkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Woej
Geplaatst door:
Profielfoto van Frits
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Frits
  • De vacature van Frits is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
  • Frits is eerder via deze website geholpen

Meer vacatures van Frits namens Woej

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Vrijw. Chauffeur/Begeleider Busvervoer WOEJ Prinsenhof Vervoer & transport, Gastvrijheid & horeca, Maatje, buddy & gezelschap
  Vrijwillig Planner Bus & Rolstoelvervoer WOEJ Prinsenhof Computerhulp & ICT, Administratie & receptie, Projectcoördinatie