PR & Communicatie coördinator - St IBCE

PR & Communicatie coördinator - St IBCE

Plaats:
De Zijde / Duivenvoorde / Park Veursehout
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Digitaal & IT
Kan online / thuis:
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

PR & Communicatie coördinator - St IBCE
Organisatie
De Stichting Interculturele Bevordering Contact & Educatie (IBCE) is een multiculturele welzijnsorganisatie, opgericht in augustus 2001 door allochtone en autochtone studenten uit het hoger en wetenschappelijk onderwijs. De stichting richt haar activiteiten op ontmoetingen tussen ’oude’ en ‘nieuwe’ Nederlanders in Leidschendam-Voorburg, met bijzondere aandacht voor kinderen, jongeren en vrouwen(vluchtelingen) die in een achterstandspositie verkeren.
Al sinds de oprichting brengen wij diverse groepen mensen binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg bij elkaar. Onze activiteiten variëren van huiswerkbegeleiding tot Internationale vrouwendag, maar bij ons is iedereen welkom.

Taken als vrijwilliger
Als PR & Communicatie coördinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle communicatie inclusief sociaal media, zowel intern (van en naar de leden) als extern (zoals sponsoren en de pers). Dit vertaalt zich in onderstaande taken:

⦁ Content kalender maken en bijhouden ⦁ Stichting agenda bijhouden ⦁ Nieuwsbrieven – opstellen en wekelijks uitsturen ⦁ Sociaal Media beleid uitvoeren ⦁ Posts maken en plaatsen op Instagram, Facebook, YouTube ⦁ Acties bedenken voor verschillende volgers groepen ⦁ Handleidingen verder ontwikkelen ⦁ Activatie en communicatie sponsoring o.a. in sociaal media. ⦁ Opstellen van communicatieplan mbt sponsors ⦁ Uitvoeren van activatieplan van desbetreffende sponsor ⦁ Pers : perslijst, persbeheer, accreditatie, jaarlijkse persbijeenkomst etc ⦁ contact persoon ⦁ Informatie voorziening voor leden over praktische zaken, activiteiten en evenementen om verbindende cultuur te realiseren ⦁ Organiseren van de evenementen zoals kerstborrel en sinterklaas feest ⦁ Enthousiaste ondersteuner van de vrijwilligers waarmee je samen werkt en bijwonen van relevante vergaderingen ⦁ Attenties, brieven, kaarten voor doel en deelnemers van verschillende activiteiten bij bijzondere momenten (pro-actief geïnformeerd blijven over reilen en zeilen van deelnemers van verschillende activiteiten) Hiernaast is de PR & Communicatie coördinator de rechterhand van de vice- voorzitter en speelt een cruciale rol bij het organiseren en uitvoeren van grote evenementen zoals de Internationale Vrouwendag.

Wat vragen wij van je?
Je hebt HBO denkniveau en goede kennis van Nederlands en Engels. Je hebt ervaring met sociaal media marketing en communicatie, een liefde voor de kinderen, open voor migranten en Vluchtelingen en je bent flexibel.

Je werkt vaak zelfstandig en stelt je eigen doelen; dit vraagt een ondernemende aanpak.
Je inzetten bij stichting IBCE betekent ook schoolkalender werk, wat kan leiden tot drukke periodes. Een stressbestendig karakter is een must. Flexibel omgaan met werktijden is ook belangrijk, aangezien veel vrijwilligers na kantoortijden en in het weekend actief zijn.

Wat levert het je op?
⦁ Uitbreiding van je netwerk ⦁ Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers ⦁ Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team. Een leuke en leerzame ervaring met bijzondere ontmoetingen ⦁ Ervaring met het opdoen van interculturele vaardigheden

Werkdagen en werktijden
In overleg

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vacature van Husna is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Laat Husna weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting IBCE
Geplaatst door:
Profielfoto van Husna
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Husna
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vacature van Husna is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op LVvoorElkaar
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden